ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

برای تحصیل در کشورهای خارجی می بایستی در اولین اقدام ویزای تحصیلی آن ها را اخذ نمود . استرالیا نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای تحصیل در استرالیا می بایست ویزای تحصیلی این کشور را اخذ کرد . مدارک اصلی مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی استرالیا به شرح زیر است :

  • مدارک تحصیلی
  • گذرنامه
  • پذیرش دانشگاه
  • مدارک مالی

موارد در نظر گرفته شده جهت صدور ویزا از سوی سازمان مهاجرت استرالیا شرایطی جهت ارائه ویزای دانشجویی در نظر گرفته می شود که از جمله آن ها می توان به :

  • توان مالی
  • سابقه درسی و کاری
  • تاهل
  • گپ ( فاصله ) تحصیلی و کاری
  • موارد خاص دیگر بسته به شرایط متقاضی در زمان و مکان هنگام درخواست ویزا

پروسه ارزیابی و صدور ویزا برای هم میهنان ما در ایران انجام می گیرد . این زمان تقریبا یک تا سه ماه طول کشیده و در موارد خاص ممکن است تا چندین ماه ادامه به طول بیانجامد .

تغییرات در روند درخواست ویزای تحصیل در استرالیا

روش درخواست ویزای دانشجویی از ابتدای جولای سال 2016 تغییرات اساسی ای پیدا کرده است ، تغییراتی شامل :

  • درخواست ویزای دانشجویی برای تمامی مقاطع تحصیلی به صورت آنلاین امکان پذیر است . در این روش اطلاعات مورد نیاز به صورت فرم های اینترنتی چند مرحله ای تکمیل و در انتها به صفحه پرداخت ختم می شود . مدارک مورد نیاز نیز حین روند تکمیل فرم می بایست آپلود شود .
  • مبحث subclass های مختلف برای مقاطع تحصیلی متفاوت منقضی شده است و تمام ویزاهای دانشجویی subclass 500 می باشند .
  • با اینکه بحث assessment level ها براساس کشورها ازبین رفته اما حساسیت مدارک مالی و رعایت برخی موارد در دال بر واقعی بودن هدف فرد به عنوان دانشجو و ادامه تحصیل همچنان پا برجاست .
  • دیگر نیازی به انجام آزمایشات پزشکی مگر برای رشته های خاص مانند رشته هایی که کار بالینی در بیمارستان دارند و یا رشته های آموزشی ای که در ارتباط با کودکان و دانش آموزان باشند ، وجود ندارد .
  • همچنان ویزا های استرالیا از طریق سیستم الکترونیکی (بعداز تاریخ نوامبر2012) به صورت نامه کتبی به متقاصیان ارسال می شود و نیازی به درج لیبل ویزا در پاسپورت نیست .

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا به طول دوره تحصیلی دانشجو بستگی دارد .

اعتبار ویزای تحصیلی استرالیا برای دانش آموزان مدارس ، رشته های کارشناسی و ارشد معمولا دوماه بعد ازتاریخ اتمام به پایان می رسد .

در مورد مقطع ارشد تحقیقاتی و دکترا به علت احتمال طولانی شدن پروژه تحقیقاتی دانشجویان ، مدت اعتبار ویزا شش ماه بیشتر از دوره تحصیل می باشد .

ویزای تحصیلی استرالیا حداکثر 5 ساله صادر می شود مگر در شرایط خاص . مثلا برای رشته های پزشکی و یا معماری که طول مدت تحصیل 6 سال است .

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا

تکلیف اکثر پرونده های ویزای تحصیلی استرالیا بین یک تا سه ماه مشخص می شود . در برخی موارد به علت طولانی شدن بررسی امنیتی برای برخی متقاضیان بیشتر می شود .

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا

سفارت استرالیا جهت بررسی پرونده درخواست ویزای تحصیلی استرالیا وجهی به نام visa application fee دریافت می کند که در صورت رد ویزا قابل استرداد نمی باشد . مقدار این مبلغ به شرح زیر است :

  • متقاضی اصلی(دانشجو) : مبلغ 550 دلاراسترالیا
  • همراه بالای 18 سال(همسر) : مبلغ 410 دلاراسترالیا
  • همراه زیر18 سال(فرزند) : مبلغ 135 دلار استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا برای دانشجویان زیر 18 سال

در صورتی که سن متقاضی تحصیل در استرالیا کمتر از 18 سال باشد ، یکی از والدین به عنوان قیم (Guardian) باید دانشجو را در استرالیا همراهی کند . یا این که مرکز آموزشی دانشجو چند موسسه تهیه قیم و محل سکونت معرفی می کند تا والدین دانشجو یکی از آنها را انتخاب کنند .

علاوه بر تعهدنامه حمایت مالی ، رضایت نامه والدین برای ادامه تحصیل افراد زیر 18 سال لازم و ضروری است .

بررسی هدف واقعی متقاضی تحصیل در استرالیا برای اخذ ویزای دانشجویی

هدف متقاضی تحصیل در استرالیا باید اقامت موقت برای تحصیل در استرالیا باشد . تمام پرونده های درخواست ویزای تحصیلی استرالیا ، از این نظر مورد بررسی قرار می گیرند . بنابراین GTE هر دانشجو ارزیابی می شود تا مشخص شود هدف اصلی متقاضی تحصیل در استرالیاست نه اقامت در این کشور .

مواردی که مورد بررسی قرار می گیرد :

  •  شرایط متقاضی از نظر تحصیلی
  • سابقه کاری
  • وضعیت مالی
  • هدف از ادامه تحصیل
  • سابقه مهاجرت و یا اقدام برای آن
  • سایر موارد مرتبط

شرایط مالی مورد نیاز

متقاضی باید اثبات کند توان مالی ادامه تحصیل در استرالیا را دارد درغیر این صورت ویزای وی رد خواهد شد .

برای اثبات شرایط مالی مناسب تحصیل در استرالیا مدارک زیر لازم است :

  • مدرکی که نشان دهد حداقل هزینه تحصیل و بیمه یک سال زندگی و بلیط رفت و برگشت به استرالیا برای متقاضی وجود دارد .
  • مدارک منابع مالی یعنی دانشجو و یا حامی مالی او چه مقدار و از چه منبعی درآمد کسب می کنند . این درآمد باید به گونه ای باشد که بتواند هزینه ها را پوشش دهد .

هزینه های زندگی در استرالیا

در حال حاضر هزینه زندگی در استرالیا به صورت زیر در نظر گرفته می شود :

  • هزینه زندگی برای دانشجو 20 هزاد دلار استرالیا
  • هزینه زندگی برای گاردین 20 هزار دلاراسترالیا
  • هزینه زندگی برای همسر 10 هزار دلار استرالیا
  • هزینه زندگی برای فرزند 3 هزار دلار استرالیا

در صورتی که فرزند بالای پنج سال سن باشد باید هزینه تحصیل در مدرسه حداقل سالی 8 هزار دلار نیز در نظر گرفته شود .

بیمه درمانی جهت اخذ ویزای تحصیل در استرالیا

برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا داشتن بیمه درمانی برای کل دوره تحصیل الزامی است . این بیمه باید از شرکت های مورد تایید سفارت خریداری شود . در صورت خواست متقاضی دانشگاه ها این بیمه را برای آنان خریداری می کنند . موسسه Studyunique خرید بیمه دانشجویی با مبلغ ارزانتر از دانشگاه ها را برای متقاضیان خود انجام می دهد .

مبلغ بیمه بسته به مدت آن ها و وضعیت تاهل متفاوت است . به طور مثال بیمه یک سال دانشجوی مجرد حدود 560 دلار استرالیا ، برای دانشجو متاهل که فرزند ندارد 2920 دلار استرالیا و برای دانشجویی که فرزند هم دارد 5120 دلار استرالیااست .

آزمایشات پزشکی برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

از جولای 2016 دانشجویان ایرانی و چندین کشور دیگر نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند مگر برخی رشته های خاص مانند گروه درمان که در حین تحصیل کارورزی در بیمارستان و کلینیک ها دارند و یا رشته های آموزشی که کار با کودکان و دانش آموزان خواهند داشت .

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوالات خود فرم مشاوره تحصیلی را پر کرده یا با ما تماس بگیرید .

آخرین مطالب سایت