راهنمای نهایی برای ویزای استرالیا

راهنمای نهایی برای ویزای استرالیابررسی گزینه های ویزا شما می تواند بخشی هیجان انگیز و غول آسا از تحصیل در استرالیا یا مسافرت کاری شما باشد . ویزاهای مختلفی وجود دارد که هر کدام شرایط و محدودیت های مختلفی دارند و می توانند در این که کدام یک بهترین گزینه برای شما می باشد ، گیج کننده باشند . برای کمک ، ما شرایط چهار ویزای مورد علاقه برای دانشجویان بین المللی و skilled workers را برای شما بررسی می کنیم .

(Student Visa (subclass 500 – ویزای دانشجویی

همانطور که از نام آن پیداست ، این ویزا برای دانشجویان بین المللی ای که مایل به تحصیل در استرالیا هستند ، موجود می باشد . با در اختیاز داشتن این ویزا شما می توانید در دوره تحصیلی مجاز شرکت کنید ، به داخل و خارج از استرالیا سفر کنید و تا پایان مدت اعتبار آن ، تا 40 ساعت در هر دو هفته حین تحصیل ، کار کنید .

شما می توانید با یک ویزای دانشجویی استرالیا در آن تا 5 سال اقامت داشته باشید و ممکن است پس از اتمام تحصیل ، واجد شرایط دریافت یک Temporary  Graduate Visa subclass 485 یا یک مجوز مناسب دیگر باشید .

اطلاعات کلی

  • حداقل هزینه اقدام برای درخواست این ویزا 575 دلار استرالیا است که هزینه تهیه اسناد و امتحانات نیز به آن اضافه می شود .
  • افرادی با سن بیشتر از 6 سال ، واجد شرایط این ویزا می باشند .
  • شما باید در یک دوره تحصیلی ثبت نام کرده و شواهدی از ثبت نام خود را از طریق اسنادی مانند تایید شواهد (CoE) ارائه کنید .
  • شما باید مدرکی داشته باشید که اثبات کنید پول کافی برای تأمین مدت زمان اقامت خود را دارید
  • شما باید الزامات زبان انگلیسی را از طریق کسب نمرات لازم در آزمون های استاندارد برآورده کنید .
  • شما باید در طول مدت اقامت خود تحت پوشش بیمه پوشش بیمه دانشجویی خارج از کشور (OSHC) قرار بگیرید .
  • شما باید الزامات سلامت جسمانی و روانی را برآورده کنید .

(Temporary Graduate Visa (subclass 485 – ویزای فارغ التحصیلی موقت

این ویزا به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد تا پس از اتمام تحصیلات خود در استرالیا زندگی ، تحصیل و کار کنند . این برنامه از طریق دو جریان – Graduate Work برای دانش آموزانی که اخیرا با مهارت ها و مدارک تحصیلی که نیازهای شغلی استرالیا را برآورده می کنند ، و کار پس از تحصیل برای کسانی که فقط دارای مدرک تحصیلی از موسسه استرالیا هستند فارغ التحصیل شده اند قابل دسترسی است .

اطلاعات کلی

  • حداقل هزینه هر دو جریان ویزا 1535 دلار استرالیا می باشد .
  • برای درخواست هر دو جریان ویزا باید کمتر از 50 سال سن داشته باشید .
  • شما باید مهارت های زبان انگلیسی خود را با ارائه نتایج کسب شده از یک آزمون معتبر انگلیسی در طی سه سال گذشته به اثبات برسانید .
  • شما باید برای مدت اقامت خود بیمه درمانی مناسب داشته باشید .
  • شما باید الزامات سلامت جسمی و روانی را برآورده کنید .
  • شما نباید به دولت استرالیا بدهی داشته باشید .

Graduate Work stream

  • شما می توانید در استرالیا تا 18 ماه با این جریان ویزا اقامت داشته باشید .
  • شما باید یک گواهینامه از CRICOS دریافت کرده باشید .
  • شما باید یک ارزیابی قانونی داشته باشید تا بتوانید اثبات کنید که مهارت های مناسب برای اشغال در لیست skilled occupation را دارید .
  • شما باید قیل از ارسال اپلیکیشن خود ، در 6 ماه گذشته یک ویزای دانشجویی داشته باشید و یک دارنده فعلی ویزای موقت و یا اساسی باشید .

Post-Study Work stream

  • شما می توانید به مدت دو تا چهار سال پس از تکمیل صلاحیت خود ، به کار، زندگی و مطالعه بپردازید .
  • شما باید یک ویزای دانشجویی را در نوامبر 2011 یا بعد از آن در اختیار داشته باشید .
  • شما باید طی شش ماه گذشته یک گواهی از CRICOS دریافت کرده باشید .
  • شما باید دارای یک مدرک کارشناسی معتبر باشید .

Skilled Independent Visa ( subclass 189 ) – points-tested stream

Skilled worker ها در مشاغلی که برای اقتصاد استرالیا حیاتی هستند ، نامزد مناسب برای این ویزا هستند . برای دریافت ویزا باید از کارکنان دعوت شود اما پس از اعطای این اجازه می توانید به طور دائم در استرالیا کار و زندگی کنید .

افراد دارای Skilled Independent ویزا می توانند کار کنند و تحصیل کنند ، از اقوام واجد شرایط اقامت دائم حمایت کنند و به یک شهروند استرالیایی تبدیل شوند .

اطلاعات کلی

  • حداقل هزینه این ویزا 3755 دلار استرالیا می باشد ، به علاوه هزینه هایی برای هر یک از اعضای مورد حمایت .
  • شما در زمان درخواست باید زیر 45 سال سن داشته باشید .
  • باید قبل از دعوت برای درخواست این ویزا ابتدا EOI ارسال کنید .
  • شما باید حداقل 65 امتیاز در points test ، با اسناد مناسب برای حمایت از ادعاهای خود را جمع آوری کنید .
  • شما باید شواهدی را ارائه دهید که صحبت کردن به زبان انگلیسی شما بسیار روان است .
  • شما باید مهارت ها ، شرایط جسمانی و شخصیتی را رعایت کنید .

(Skilled Regional (Provisional) Visa (subclass 489 – ویزای منطقه ای (موقت)

این ویزا به skilled worker ها فرصتی برای زندگی ، کار و تحصیل در نواحی منطقه ای استرالیا را ارائه می دهد . این نوع ویزا می تواند به Permanent Skilled Regional Visa subclass 887 که منجر به اقامت دائم می شود ، منجر شود .

شما می توانید برای این ویزا از طریق یکی از سه جریان زیر ، با هزینه ها و شرایط مختلف در هر جریان ، درخواست کنید .

Invited Pathway stream – جریان مسیر دعوت شده

  • به صاحبان این ویزا اجازه داده می شود به مدت چهار سال در یک منطقه خاص استرالیا زندگی ، کار و تحصیل داشته باشند .
  • نیازمند این است که شما برای یک ایالت خاص درخواست دهید .
  • نیازمند این است که شما مشغول به کار در یکی از مشاغل لیست skilled occupations باشید .
  • نیازمند این است که شما دارای ارزیابی مهارت های مناسب برای شغلتان باشید .
  • حداقل هزینه 3755 دلار استرالیا .

Extended Stay stream – تمدید جریان اقامت

  • به شما اجازه می دهد به مدت چهار سال پس از پایان تاریخ اعتبار ویزای قبلی خود در استرالیا بمانید .
  • نیازمند این است که شما در منطقه خاصی از استرالیا ، زندگی ، کار و تحصیل کنید .
  • حداقل هزینه 335 دلار استرالیا .

Subsequent Entry stream

  • برای اعضای خانواده شخصی است که قبلا این ویزا را داشته باشد ( یا specified temporary visa ) .
  • به شما اجازه می دهد تا در طول مدت اعتبار ویزا ، در یک ناحیه منطقه ای استرالیا زندگی ، کار و تحصیل کنید .
  • حداقل هزینه 3755 دلار استرالیا .

مترجم : امید کریمی

منبع : www.studiesinaustralia.com

آخرین مطالب

لطفا میزان رضایت خود از مقاله را اعلام نمایید
[Total: 1 Average: 5]